1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2559340

Sv: Apropå nånting...
Jugge: Håller helt med dig här, mitt flopptips denna säsong är nog endå Skellefteå. Tror att tappen av lindström erfarenhet o Möller som kapten kan ställa till det rejält
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knass: Tycker Skellefteå visat upp ett lite valpigt spel på försäsongen. Visst att man inte ska dra slutsatser nu men det kändes som att man helt plötsligt saknade en eller två dimensioner i laget. Klart dom kommer va bättre när dom väl drar igång men det hade varit intressant att vara en fluga på väggen i deras omklädningsrum, vilka spelare träder fram nu när man tappat Lindström och Möller? Kan HV71 falla från sin höga häst så kan Skellefteå det också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knass: ”Håller helt med dig här, mitt flopptips denna säsong är nog endå Skellefteå. Tror att tappen av lindström erfarenhet o Möller som kapten kan ställa till det rejält”

Känns ändå som det finns en ”grundtrygghet” i skaik. Men skulle Möller bli borta länge så blir det så klart kännbart. Han är ju en klasspelare. Intressant också hur fadäsen med Agostino påverkar laget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knass: möjligt, men de kändes som dom bara ställde in skridskorna ikväll. Modo är och kommer vara stryklaget inåt.
Sen räcker det att titta in Modos forum för att man ska börja ta till kvällsbön för att dom ska åka ur direkt.
Kommentera