1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582038 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2559416

Sv: Apropå nånting...
Marodören: Mitt första minne av Anton Lander (och Christian Söderström) var någon gång sent 90-tal, vid friåkningen i den gamla ishallen. Nej, det gick naturligtvis inte att se att båda skulle kunna bli elitspelare, men lite kul ändå att ha varit där.

Många senare år, jag tror 2017, sommarjobbade jag på XXL i Birsta. Jag (eller vi, det var tre killar till förutom mig) jobbade främst med att skruva ihop cyklar från kartong till färdig cykel.
Vi var placerade mitt i butiken vid cykelavdelningen när Anton Lander dyker upp och gör en beställning på en cykel som jag precis gjort iordning. Egot, jag vet. Men lite kul ju, ge mig det iallafall 😁😂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
En intervju med Jonas Bergqvist om hur han tror det går i vinter:

Jag har fastnat för Timrå. En riktigt intressant kärna i laget och dom visade lite i fjol vad man kan förvänta sig i år tycker jag. Stark kärna, en lagkapten (Anton Lander) som är genuin från orten och med ett stort hjärta. Jag tror Timrå kan vara topp fyra i år. Sen är jag spänd på Frölunda också med en tränare som varit där i tio år och nu får han börja om lite som i början när dom satsade på väldigt många unga spelare. Nu har dom inte bara unga spelare idag men det är en intressant trupp.
Kommentera