1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582068 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2560039

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Fylla och fight. Det var tider det. Minns en hel del sådana matcher. Oftast var det Sundsvallssupportrar som startade det hela. Minns speciellt en tydligt som var skrikig och gapig.

Nu fokus på match ikväll. Kul med match. Det viktigaste blir att undvika skador. Skador är det enda som kan stoppas oss från en bra placering i år känns det som. Juel lär väl stå ikväll eller vad tror ni? Didde lär göra säsongsdebut. Kan behövas om det blir hårt spel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Var det Party-Patte?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Som jag i min egen glömska fick veta så spelar ju Sebastian Kaiser för Timrå blå numer. Täbypojk från början. Kom till Timrå som 16-åring. Gjorde sedan 4 riktiga säsonger i J18/J20, varefter han fick prova på A-lagsspel under tiden i HA 17-18.
Denna säsong var ju den välkända, eller som vissa vill kalla den, "mirakulösa" vändningen mot KHK.

När vi då går upp i SHL följer Kaiser med, men han gjorde bara tre matcher innan han inte platsar längre. Resan som följer sedan är: Boden, Modo, Tingsryd och Ferençvaros (Ungern). Här vänder Kaiser hem och han påbörjar nu sin andra säsong med Sundsvall Hockey.

Hans spelsätt vet vi om, och han om någon är väl den energipjäs som, om den inte fanns redan innan, är en spelare som kan väcka sitt lag till att tända till och försöka utmana, om inte i själva spelet, alla gånger rent fysiskt. Mycket heads-up just där i afton känner jag.
Kommentera