1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

570324 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2567282

Sv: Apropå nånting...
Jag är fortfarande mest bekymrad över hur det såg ut i lördags och inte över förlusten i sig. Samtidigt vet jag ju att historiskt är enstaka plattmatcher att föredra framför hedersamma förluster eftersom de sistnämnda oftast säger så mkt mer om lagets kapacitet. Att prestera nära sitt bästa men ändå förlora kontra att inte alls vara påkopplad en match och falla igenom. Ett positivt kvitto på torsdag önskas inför lördagens derby, gärna i form av poäng!
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är väl mest att den kom så plötsligt, och så oväntat sett till motstånd samt med matchen i torsdags färskt i minnet. Som sagt, lite chock.
Behöver ju, som du skriver, inte vara någon fara. Men man blev lite mer skitnödig, helt klart.

Att på riktigt matcha Zaik, och sno poäng på deras hemmaplan minns jag inte senast vi gjorde. Men det vore ack så trevligt, och då är såklart allt förlåtet.

Om DHL får det att lossna, fyllda av revansch, backparen har hunnit gnugga ihop lite efter den överrumplande skadan, då har vi såklart väldigt goda möjligheter. Min gissning är att Juel står, inte för att något som hände i lördags var JJs fel.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: "fiskrenset" får spö!
+1
Kommentera