1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

570320 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2567286

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är väl mest att den kom så plötsligt, och så oväntat sett till motstånd samt med matchen i torsdags färskt i minnet. Som sagt, lite chock.
Behöver ju, som du skriver, inte vara någon fara. Men man blev lite mer skitnödig, helt klart.

Att på riktigt matcha Zaik, och sno poäng på deras hemmaplan minns jag inte senast vi gjorde. Men det vore ack så trevligt, och då är såklart allt förlåtet.

Om DHL får det att lossna, fyllda av revansch, backparen har hunnit gnugga ihop lite efter den överrumplande skadan, då har vi såklart väldigt goda möjligheter. Min gissning är att Juel står, inte för att något som hände i lördags var JJs fel.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag tycker nog att plattmatchen så här i efterhand inte var så ologisk. Förväntningar i Luleå är enorma, både på laget i allmänhet och Omark i synnerhet. Jag tror att vi, både supportrar och laget, underskattade Luleå lite. Särskilt mot bakgrund av vår premiär samtidigt som Luleå bara fick en pinne borta mot Oskarshamn. Och i skenet av deras mediokra säsong senast. Det här är trots allt ett lag som var snubblande nära ett guld för två säsonger sedan
+2
Kommentera