1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

570124 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2567289

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag tycker nog att plattmatchen så här i efterhand inte var så ologisk. Förväntningar i Luleå är enorma, både på laget i allmänhet och Omark i synnerhet. Jag tror att vi, både supportrar och laget, underskattade Luleå lite. Särskilt mot bakgrund av vår premiär samtidigt som Luleå bara fick en pinne borta mot Oskarshamn. Och i skenet av deras mediokra säsong senast. Det här är trots allt ett lag som var snubblande nära ett guld för två säsonger sedan
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Precis, tänkt innan start att kommer vi undan med 6 poäng under de 3 första matcherna är jag väldigt nöjd. Frölunda, Luleå samt Skellefteå är inte vilka lag som helst att inleda säsongen med. På lördag möter vi ett mycket sämre lag och där är det 3 poäng som gäller. Allt annat är underkänt.
+7
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nej ju mer tid som går ju mer perspektiv får man på det hela. Finns ju dock en aspekt i att laget borde kunnat förutse att Luleå skulle komma ut på detta sätt, och spelat därefter. Inte som bakfulla studenter.
Men skitsamma, det mest rimliga är att det är för tidigt att slå på stora motorsågen, och att det inte är konstigt att Luleå var glödheta.

Bara DHL börjar leka lite hockey så kommer det lösa rätt mycket. Inte att de behöver göra massa massa poäng varje match. Men bara de utgör det hot de faktiskt är, frigör för andra kedjor att fortsätta trycka på. Om den kedjan fortsätter vara totalt ofarliga så får ju de andra en jävligt otacksam uppgift.
+7
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Man vet att världen är upp och ner när:
- Timrå gör en plattmatch
- Giffarna vinner en match

Hajade f ö till när jag såg att Giffarna lockade 6 600 åskådare men det visade sig ha en förklaring... gratismatch
+9
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ingen katastrof att förlora mot Luleå borta i deras hemmapremiär nej. Däremot blev det stora siffror vilket kan ge lite oro. Nu vill man inte se en plattmatch och storförlust igen direkt. Då ökar oron såklart. Tror och hoppas att alla spelare är revanschsugna och gör en bättre match på torsdag.

Några ingripanden var direkt svaga under vår match. Som när Omark fick vandra in ostört och inte särskilt snabbt och lägga in en lätt backhand i mål. Den sekvensen störde mig mycket. Både backarna, speciellt Forsmark, och JJ borde ha kunnat göra det bättre. Men nu glömmer vi den matchen och blickar framåt. Juel bör stå som några fler har påpekat.
+3
Kommentera