1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2567295

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nej ju mer tid som går ju mer perspektiv får man på det hela. Finns ju dock en aspekt i att laget borde kunnat förutse att Luleå skulle komma ut på detta sätt, och spelat därefter. Inte som bakfulla studenter.
Men skitsamma, det mest rimliga är att det är för tidigt att slå på stora motorsågen, och att det inte är konstigt att Luleå var glödheta.

Bara DHL börjar leka lite hockey så kommer det lösa rätt mycket. Inte att de behöver göra massa massa poäng varje match. Men bara de utgör det hot de faktiskt är, frigör för andra kedjor att fortsätta trycka på. Om den kedjan fortsätter vara totalt ofarliga så får ju de andra en jävligt otacksam uppgift.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag tycker ändå på något sätt att Timrå spelade just som man kan förvänta sig... i en period, dvs möta en anstormning av Luleå. Vi hade trots allt 0-0 till sent i andra perioden. Problemet var att det fortsatte i både andra o tredje perioden, man fick liksom inget syre och kom aldrig in i det hela. I fjol gjorde vi ju hur många platta första perioder men kom tillbaka i andra och framförallt tredje. Det såg man inte ens antydan till i lördags, tyvärr.
Kommentera