1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

570324 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2567305

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag tycker ändå på något sätt att Timrå spelade just som man kan förvänta sig... i en period, dvs möta en anstormning av Luleå. Vi hade trots allt 0-0 till sent i andra perioden. Problemet var att det fortsatte i både andra o tredje perioden, man fick liksom inget syre och kom aldrig in i det hela. I fjol gjorde vi ju hur många platta första perioder men kom tillbaka i andra och framförallt tredje. Det såg man inte ens antydan till i lördags, tyvärr.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Helt enig om första. Där hade jag inte några anmärkningar och förstod faktiskt inte kritiken. Vi hade ju t.o.m. lite anfall!
Problemet blir ju att en sån period kan man ju köra för att stå emot första vågorna. Sedan måste ju planen var att äta sig in i en match som resultatmässigt är helt öppen.
Där har jag större krav än förra säsongen. Jag anser ändå att vi ska vara mer samspelta än 22/23. Vi ska ha ett grundspel som egentligen otroligt sällan behöver fallera, och bara det ska bidra till jämnare tillställningar där motståndarlaget kommer ut hetare/är bättre för kvällen.

Men för att upprepa mig än en gång, inser som sagt att det är andra matchen på säsongen. Ska lugna mig med att några som helst slutsatser 😅
+6
Kommentera