1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

570324 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2567308

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Helt enig om första. Där hade jag inte några anmärkningar och förstod faktiskt inte kritiken. Vi hade ju t.o.m. lite anfall!
Problemet blir ju att en sån period kan man ju köra för att stå emot första vågorna. Sedan måste ju planen var att äta sig in i en match som resultatmässigt är helt öppen.
Där har jag större krav än förra säsongen. Jag anser ändå att vi ska vara mer samspelta än 22/23. Vi ska ha ett grundspel som egentligen otroligt sällan behöver fallera, och bara det ska bidra till jämnare tillställningar där motståndarlaget kommer ut hetare/är bättre för kvällen.

Men för att upprepa mig än en gång, inser som sagt att det är andra matchen på säsongen. Ska lugna mig med att några som helst slutsatser 😅
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Madhawk i Sillyrummet.

"På tal om Alvarez senaste klubb, Timrå, så har klubben drabbats av en jobbig skada. Didrik Strömberg är på nytt skadad och längre ner i laget är det ganska orutinerat.

Det gör att man börjat undersöka möjligheten att få in en back i truppen.

Ingenting är jätteskarpt just nu, men Kapanen har börjat se över möjligheterna för att kunna värva en back, för att försäkra sig om man skulle få ytterligare en skada och Strömberg blir borta längre än förväntat, då han har en historik av att vara skadad ganska mycket."
+5
Kommentera