1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583814 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2567309

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Precis, tänkt innan start att kommer vi undan med 6 poäng under de 3 första matcherna är jag väldigt nöjd. Frölunda, Luleå samt Skellefteå är inte vilka lag som helst att inleda säsongen med. På lördag möter vi ett mycket sämre lag och där är det 3 poäng som gäller. Allt annat är underkänt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Spanskaryttarn: Skellefteå borta är ju inte det mest tacksamma motståndet att få igång maskineriet mot iaf. Ett Skellefteå som börjat ganska svagt dock, åtminstone offensivt. Det kanske är i den här matchen vi ser om det är ”Nya Timrå” eller inte. Chanslösa i sedvanlig ordning, eller att vi spelmässigt kan matcha dom och till och med ta poäng !?! Känslan säger ju att att alternativ 2 är ganska viktigt. Vill ju helst slippa gå in på lördag mot ett Modo som mycket möjligt skulle kunna ligga före i oss i tabellen, då dom möter LHC i deras hemmapremiär på torsdag där deras vinstchans är rätt så god. På ren energi kan dom lätt ta 3 pinnar där. Då är det inte vi som har ett jävla momentum inför den matchen iaf.


Men Skellefteå verkar inte vara samma gamla Skellefteå (än så länge) där dom saknar mycket spets i mina ögon. Har en hel del bra spelare absolut, men känns inte lika självklara som dom brukar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Spanskaryttarn: jag kan ev. köpa att vi står på 6p efter 4 omgångar men sen vore det önskvärt om The Big Red Machine kunde ta och varva upp motorn lite mer än bara tomgångskörning
Kommentera