1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583226 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2567317

Sv: Apropå nånting...
Spanskaryttarn: Skellefteå borta är ju inte det mest tacksamma motståndet att få igång maskineriet mot iaf. Ett Skellefteå som börjat ganska svagt dock, åtminstone offensivt. Det kanske är i den här matchen vi ser om det är ”Nya Timrå” eller inte. Chanslösa i sedvanlig ordning, eller att vi spelmässigt kan matcha dom och till och med ta poäng !?! Känslan säger ju att att alternativ 2 är ganska viktigt. Vill ju helst slippa gå in på lördag mot ett Modo som mycket möjligt skulle kunna ligga före i oss i tabellen, då dom möter LHC i deras hemmapremiär på torsdag där deras vinstchans är rätt så god. På ren energi kan dom lätt ta 3 pinnar där. Då är det inte vi som har ett jävla momentum inför den matchen iaf.


Men Skellefteå verkar inte vara samma gamla Skellefteå (än så länge) där dom saknar mycket spets i mina ögon. Har en hel del bra spelare absolut, men känns inte lika självklara som dom brukar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kattan: jag skulle inte ha nåt emot en sån där vändning som mot Öret förra hösten, där vi ligger under med 0-2 och spelet hackar men lyckas kvittera och sedan kör Ante med sin special i 3 mot 3 och plockar målvakten. Där och då vände hela höstsäsongen uppåt kändes det som.
Kommentera