1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2570911

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2023-09-23
Pinaceae: Vad gäller Svedberg så var det mest hans plock jag har mardrömmar om än idag. Den skottkartan var ingen munter syn. 😅
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2023-09-23
Några tankar efter fyra matcher spelade:

MER-kedjan är otroligt välbalanserad.

Att Pettersson får spela kreativt istället för en delvis defensiv spelare för att täcka upp för Dahlén kommer ge resultat i det långa loppet.

Pääjärvi gör succé, man ska inte glömma att han varit en riktig NHL-spelare vilket syns.

Hanzl verkar ha insett att kontraktet snart går ur, och lirar lika briljant som han gjorde första säsongen.

DHL-kedjan får inte det riktigt att lossna ännu, men är inte orolig.
Dessa grabbar har inte fått en bra start och just nu så finns det nog lite hjärnspöken som håller puckar från att gå in istället för ut (Finns ganska många lägen dom bränner). Men när det lossnar och grabbarna får hänga någon kommer denna kedja totalt leka med motståndet.

Tredje och fjärdelinan ser riktigt bra ut! Positivt överraskad över Oliver Johanssons prestation, tror han kommer växa under säsongen.

Backsidan ser tunn ut som andra sett med, men en ljusglimt är Forsmark som jag tycker varit riktigt bra, han kan nog få en riktigt bra utveckling under säsongen.

Förhoppningsvis kommer Didde tillbaka snart och ger oss frid, men frågetecknet för mig ligger på backsidan. Skönt med derbyseger, särskilt för mig med MODO-Rövar på kontoret.

Väl mött, TIK-POWER!
Låst ämne