1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2573404

Sv: Apropå nånting...
empa11: Tråkigt för alla som bor eller har bott i Tallnäs, t.ex. alla hockeygymnasister utifrån att någons förutfattade mening ska få diktera att man inte då får vara stolt över den platsen. Själv har jag bott i Tallnäs och jag är inte ens kriminell eller våldsam. Så fortsätt svartmåla och dela upp så får vi se om det blir bättre
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Straight Outta Compton är vad som avses med kriminalitet och våld. Tallnäs är vad som byttes till för att få till en lokal koppling. Men det största problemet med tifot är ju faktiskt att ansiktena inte blev så lika. En får gissa vem som ska avspeglas. Tror jag vet vem som ska vara Boyce och Lander men sedan är det fáan svårt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Det också. Du har helt rätt!
Men människor som nu startat något sinnessjukt drev mot klacken, för att köpa billiga moraliska poäng (jag tar fan gift på att varenda kotte använder ordet ”hata” i vardagen. Typ ”Jag hatar mygg”), visar ju på en jätteskev moralkompass relativt fort. Många blir väldigt aggressiva, fördomsfulla och egentligen rätt hatiska.
Vilket man tydligt ser i artikeln.

Men så länge man ljuger om att barn far illa, och att det inte var så förr, utan det är bara nu med dagens generation känslor uppstår på läktarplats, så är allt ok.

Samma typ av mentalitet av godhetsknarkande som nu tagit oss till dagliga dödsskjutningar enligt mig. Men det är ju självklart inte hemmahörande här. Sorry (not sorry).
Kommentera