1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2574737

Sv: Apropå nånting...
Timrå Isstadion: Jo så är det ju också givetvis, en ekonomi att förhålla sig till.
Jag tänkte mer bara att om vi hade satsat lite mer på Walli innan så kanske han hade blommat ut med sin offensiv redan hos oss. Så hade vi fått ge en plats till honon i nån av de 3 första kedjorna. Att han är rightare spelar väl in lite extra för mig om inte annat.

Det är lite för tunnt på den fronten, speciellt i PP där vi blir ganska statiska och saknar direktskottsalternativ ibland med nästan endast vänsterskyttar.

Men nu lämnar jag den diskutionen.
Segern igår smakar fortfarande ljuvligt sött! 😊
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Walli och Lodin flyger just nu pga självförtroendet. Lodin är en stor risk i 5v5. Har -3 där men är vass i PP.
Walli gör det extremt bra i en kedja som ingen egentligen vet hur den fungerar i SHL. Dom fick en bra start vilket banar vägen för fortsatt tro på att dessa herrar kan göra poäng. Låt säga att det blir 3-4 matcher utan poäng för dom, hur ser det ut då framöver?

Jag tycker det känns skönt att Walli fortfarande springer runt och tänker på Timrå ändå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hållander håller på att växa in i stor rink och SHL spelet jag hade nog bytt plats så att Hartman och han byter. Hållander gjorde poäng på försäsongen men det var helt andra matcher då. Tror Hållander skulle må bra av att bara få köra på i tredje ett tag för att komma igång. Samt så får Dahlén sin right kompis som han behöver och som har ett bra skott.
Kommentera