1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2575273

Sv: Apropå nånting...
empa11: Sluta.
Du förstår väl själv att det är en över flera år uppbyggd frustration över att ST fungerar som Timrås officiella kommunikationskanal?

Ta en titt i Timrås nyhetsarkiv på hemsidan och se vilken information som (inte) finns där.

Och att det kan finnas ett samband i hur mycket man vet hur det fungerar på kontoret dagligen och mängden kritik?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Nej, jag kommer absolut inte sluta så länge detta narrativ förs.
Förväntningarna och attityden på sociala medier är katastrofal i vissa supporterled, klubben kan ju inte göra ett rätt om man ska tro vissa röster. Är det konstigt att vi haft en haltande organisation de senaste åren då vi var timmar från konkurs och undergång för mindre än 10 år sedan?
Och har man synpunkter, fine! Men detta konstanta hånande är otroligt tröttsamt.

Som denna gång, att ST befinner sig på en träning, snappar upp att spelare saknas och ställer frågor till ledare för att sedan pumpa ut det direkt i sin livechatt, allt detta medan klubben har flera saker att tänka på innan man kablar ut något sådant. Det ska mötas med ”HÖHÖ INTE KAN DETTA STÄMMA FÖR DÅ SKULLE TIMRÅ VARA FÖRE ST”.
Om vi leker med tanken att Eronen fick tid för röntgen i söndags (troligtvis igår), konstaterad fraktur några timmar efter det, rehabiliteringsanalys några timmar till, så bör detta varit fastställt sent igår.

Är det rimligt att börja parodisera över att Timrå inte gått ut med denna uppgift samtidigt som röntgenplåtarna stod klara? När de har match på torsdag att ta hänsyn till samt patientsäkerhet.
Kommentera