1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2575263

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Börjar bli mer eller mindre helt övertygad om att flera på Twitter är Rövviks-troll som utger sig för att vara Timråiter för att söndra oss inifrån.
Det når fan inga jävla gränser hur mycket, och hur snabbt, men spyr ut sig skit om föreningen. Totalt jävla skamlöst.

Tror de Timrå kablar ut direkt jävla omgående ang. ev skador? Det har säkert knappt gått en dag innan Eronen fick bekräftad fraktur. ALLA lag håller på information gällande skador, av respekt för spelare men också av taktisk prägel för att inte ge sina motståndare för mycket info. Att ST är snabba att luska i detta är deras jävla jobb. Vilket man ibland kan ha åsikter om. Men nu var det väl relativt out there ändå.

Vad förväntar sig folk? Att Timrå skriver:
”Tack till alla som tog sig till Växjö för matchen som slutade för 2h sen. På torsdag tar vi emot FBK. Och btw, Eronen fick en känning som ska röntgas, spelar troligtvis inte då. Boyce fick ont i magen och kräktes med. Stackarn. Kanske inte spelar.”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Inget nytt fenomen, minns drevet i medier, sociala och tidningar med insändare mm när vi var under konkurshot. Då var det övervägande Sundsvall hockey troll, nu kanske det blandas med modorövar, vad vet man?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Sluta.
Du förstår väl själv att det är en över flera år uppbyggd frustration över att ST fungerar som Timrås officiella kommunikationskanal?

Ta en titt i Timrås nyhetsarkiv på hemsidan och se vilken information som (inte) finns där.

Och att det kan finnas ett samband i hur mycket man vet hur det fungerar på kontoret dagligen och mängden kritik?
Kommentera