1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581759 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2577646

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
X-Län: mogen kommentar, absolut han är inte i form och gjorde en dålig match och har väl inte kommit upp i nivå. Men helvete vad han betyder mycket för laget endå, gör han en sämre match så gör Timrå det också. Han måste ta taktpinnen absolut men du tror inte han ställer krav på sig själv? Extra mycket för hans farsa är tränare.?

Tycker fan att läsa det här forumet ibland är som att komma in i de skelas förening. Gör Timrå en dålig match så ser ni varenda jävla felpass, varenda misstag. Däremot när dom vinner tokhyllas alla även fast dom gjort misstag o felpass.

Kort sagt jag tycker denna match var en bra lärdom
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
Knass: Exakt detta.

Vet att folk hatar att skylla på detta, men ibland har man bara ren jävla otur. Vi kan analysera felskär, något individuellt misstag, ett dåligt agerande av en center i 3 mot 3 bäst vi vill. Men det är inget som kommer ge oss någon större förklaring varför vi förlorade tror jag.

Detta är en match vi vinner 9 gånger av 10. Eftersom vi helt objektivt är så mycket bättre, och skapar mycket mycket mer. Vi släpper inte till speciellt mycket heller. I vissa avslut är det dålig fokus, i andra är det någon liten studs över klubban, eller att man inte lyckas lyfta den precis så högt som behövts. Men slår man ihop alla kvalificerade lägen vi har men missar, med de okvalificerade de har som genererar mål, så kommer jag lägga denna vinst för LHC på det klassiska bonnröte-kontot. Sån här förlust finns ingen logik, och ingen pardon.

Vi har också såna här vinster. HV borta typ 2009 är väl den främsta jag minns. Totalt utskjutna och Åkerlund var superstabil. Den handlade inte om att HV gjorde några magnifika misstag, på stora hela hade de oflyt medan vi hade flyt.

LHC kommer inte ta många fler såna här segrar. Vi kommer förhoppningsvis inte förlora många till, när spelet ser ut som de gör. På det stora hela jämnar det ut sig. Men ja, just nu skulle man vilja köra en tegelsten genom vitrinskåpet. Går väl över framåt kvällen.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
Knass: vad finner du för rimlig förklaring på att man spelar Lander i 3vs3? Han är oduglig som har spelar nu. Är du av en annan uppfattning hr vi olika syn på hockey
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
Knass: nä… det är för att du inte orkar läsa färdigt inlägg som börjar med kritik och slutar med att lyfta det som är pisitivt!

Men om du tänker att handhjärtan och lite twerking gör allt bra och att folk inte ska använda ytor som finns för att nämna sånt som inte funkar så kan du väll gå in på någon SKK sida och skyffla fram röven där?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
Antalet chanser till antalet utfall i mål är helt klart underkänt. Träna avslut!
Låst ämne