1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581981 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2578916

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Det som talar emot skador på Lander och Dahlen är allt slarv som de skapar. Dåliga passningar i anfallszon, och då pratar jag inte om att man inte träffar bladet utan situationerna som man väljer att passa. Extremt dåliga lägen där man ofta försöker hitta en medspelare på andra sidan av rinken och slår ett pass genom 3 andra spelare både egna och motståndare. %0 på antalet sådana lyckade passningar vad jag sett. Länken nedan är ganska talande. Annat som man sett är lite lamt agerande runt offensivt mål och att glida på skridskorna i hemjobbet (Hållander till viss del undantagen här).

Varken Hållander eller Dahlen ser jag verkar lida av några krämpor för de kan blixtra till, det har jag dock inte sett med Lander så där kan skador definitivt vara en del av mixen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Exakt sådan situation i lördags i sudden där Lander istället för att vårda pucken slänger iväg en skottpassning på chans som gör att pucken tappas och Lkp kan göra mål strax efter. Se bild där 2 lkp-spelare är i skottlinjen och både Lyytinen och Dahlen i passningsskugga. Otroligt dåligt gjort av en så rutinerad spelare.
Uppladdat:

450x300-img8510.jpegimg8510.jpeg

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Skulle det inte vara jävligt mäktigt med ett tifo till grabbarna igen nu? Typ visa att fansen står bakom dem? Så kanske lite av pressen att visa upp sig för hemmapubliken släpper?

Oavsett om de vinner eller förlorar så är de ju ändå vårat favoritlag. Vad kostar ett tifo att göra? Både i tid och i pengar? Och om man vill vara med och hjälpa till, vem kontaktar man?
Kommentera