1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2579158

Sv: Apropå nånting...
söder över: Är rätt säker på att såväl Lander och Dahlen mfl kollar detta forum ibland och läser. Det skulle iaf jag göra om jag var spelare. Svårt att hålla sig ifrån. Så man bör tänka på vad man slänger ur sig i affekt när vi förlorar. Inte för att jag tror att de bryr sig så mycket men ändå. Vi älskar ju alla våra Timråspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: "Är rätt säker på att såväl Lander och Dahlen mfl kollar detta forum ibland och läser. Det skulle iaf jag göra om jag var spelare. Svårt att hålla sig ifrån. Så man bör tänka på vad man slänger ur sig i affekt när vi förlorar. "

Det gör dom knappast, och nej, man ska absolut INTE behöva sitta och "skriva medhårs" på ett forum där det snackas om laget, om professionella idrottare, kom igen.

Och skulle dom läsa? Skyll er själv och deal with it.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Förstår vad du menar. Samtidigt så är det här vårt forum. Någonstans måste man få avreagera sig för att inte gå ut och spränga en portuppgång.
Väljer man som spelare att gå in på ett supporterforum så får man kanske räkna med att läsa en del saker. Tycker inte vi ska censurera oss själva. (Hot och personangrepp undantaget såklart)
Kommentera