1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581644 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2581034

Sv: Apropå nånting...
– Vi kommer att överklaga beslutet och kan inte fatta att det blev ett sånt beslut, säger Timrås sportchef Kimmo Kapanen till SVT Sport.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
1) Timrås Albin Lundin straffas med en tre matcher lång avstängning efter att ha åkt in i en linjeman. Tycker du att det är en rättvis dom? Om inte, varför?

MATHIAS BROMÉ, ÖREBRO

– Jag tycker att det är helt sjukt, det finns ingen rimlighet i domen alls. Man ser ju att Albin tittar åt höger och sen glider linjedomaren in mot punken. Nej, jag tycker det är helt fel.

LINUS JOHANSSON, FÄRJESTAD

– Otroligt olycklig situation. Man märker ju tydligt att Albin överhuvudtaget inte ser linjedomaren. Tre matchers avstängning är helt befängt.

EMIL SYLVEGÅRD, VÄXJÖ

– Jag tycker att det är riktigt dåligt att han blir avstängd. Man ser att han inte ser linjemannen, och det finns ingen anledning för honom och köra på domaren där. Ingen vill skada en domare medvetet och det där var bara ren otur. Sedan tycker jag inte att domarna alltid ska in och blanda dig i saker som bråk och gruff. Det är för deras säkerhet också. De kan vänta och vara bredvid och hoppa in om det verkligen behövs. Tror saker hade lugnat ner sig snabbare då.

JONATHAN PUDAS, SKELLEFTEÅ

– Nej, det är ingen rättvis dom. Väldigt förvånad över att den skickades vidare från första början… Tycker det är en total avsaknad av sunt förnuft.

JOEL PERSSON, VÄXJÖ

– Jag tycker att det är väldigt hårt. Jag tycker man ser tydligt att Lundin inte ser domaren. Därav tycker jag att domen är fel.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ante08: Om vi överklagar nu, innebär det att Lundin är spelbar i morgon?
Kommentera