1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582414 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2581895

Sv: Apropå nånting...
1) Timrås Albin Lundin straffas med en tre matcher lång avstängning efter att ha åkt in i en linjeman. Tycker du att det är en rättvis dom? Om inte, varför?

MATHIAS BROMÉ, ÖREBRO

– Jag tycker att det är helt sjukt, det finns ingen rimlighet i domen alls. Man ser ju att Albin tittar åt höger och sen glider linjedomaren in mot punken. Nej, jag tycker det är helt fel.

LINUS JOHANSSON, FÄRJESTAD

– Otroligt olycklig situation. Man märker ju tydligt att Albin överhuvudtaget inte ser linjedomaren. Tre matchers avstängning är helt befängt.

EMIL SYLVEGÅRD, VÄXJÖ

– Jag tycker att det är riktigt dåligt att han blir avstängd. Man ser att han inte ser linjemannen, och det finns ingen anledning för honom och köra på domaren där. Ingen vill skada en domare medvetet och det där var bara ren otur. Sedan tycker jag inte att domarna alltid ska in och blanda dig i saker som bråk och gruff. Det är för deras säkerhet också. De kan vänta och vara bredvid och hoppa in om det verkligen behövs. Tror saker hade lugnat ner sig snabbare då.

JONATHAN PUDAS, SKELLEFTEÅ

– Nej, det är ingen rättvis dom. Väldigt förvånad över att den skickades vidare från första början… Tycker det är en total avsaknad av sunt förnuft.

JOEL PERSSON, VÄXJÖ

– Jag tycker att det är väldigt hårt. Jag tycker man ser tydligt att Lundin inte ser domaren. Därav tycker jag att domen är fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: hur fan kan dom spelarna se det i videon när disciplinnämnden efter 25 minuters kontroll kommit fram till att Lundin byter in och åker i hög fart helt utan att ha någon uppsikt och sedan inte tar kontakt med offret Nilsson?


Det är inte bara jättekonstigt att man kan tolka video så olika.

Men det snuskigaste är fan att man sammanträder i 25 min och når beslut där man i skrift tydligt avgör vad som hänt utan att höra parterna för att Lärking har anmält inte linjedomaren/domarteamet.

Sjuka jävla nämnd med sjuka jävla rutiner!

Juridiskt kunniga personer sitter i nämnden och reagerar inte på att det finns en uppenbar risk att dom inte når korrekta avgöranden eftersom beredningen inför beslutet är bristfällig.

Johan har själv sannolikt fler gånger än vad som är kul att höra formulerat kritik mot åklagarsidan för bristfälliga utredningar vid avgöranden i domstolen.

Men här tycker han det är lite mysigt att sitta och vifta med yxan…
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Det ska vara ett sjukt fokus på domarna i SCA arena. Varenda jävla match, varenda jävla domslut framöver. Nu fan får det vara slut på lallandet om sportslighet och mjäkighet. Fredspiporna är slut, nu ska det påverkas från läktarhåll även hos oss! Är så galet trött och less på mesigheten hos Timråpubliken i detta fall. "Bara älska, inte hata", vilken satans tramsbyxa
Kommentera