1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2583652

Sv: Apropå nånting...
Synct: politiska diskussioner bör för husfridens skull hållas utanför forumet. Jag tror inte du är särskilt insatt i politik och det krig som pågår i Ukraina. Avråder dig därför att ha allt för mycket åsikter i frågan. Jag har massor med åsikter i frågan men jag är här för att jag håller på Timrå IK. Finns ingenting bra som kan komma av att vi börjar diskutera politik här. Vill man ha en nyanserad och objektiv bild istället för propaganda bör man undvika mainstream media rent generellt. Jag rekommenderar exempelvis Pulitzerpris vinnaren Gleen Greenwald som har en kanal på youtube. För övrigt står jag 100% bakom Adam Reidieborn :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Peter Jansson: Håller med till 100%. Vi har ältat Ukraina kriget tidigare här till leda.
Jag har fortfarande samma åsikt. Jag skiter högaktingsfullt om en spelare väljer att spela i Ryssland, tycker inte på långa vägar att det är det samma som att stödja Putin och förstår inte att nån annan gör det heller.
Men ska jag va ärlig så skiter jag i det också!
Däremot så vurmar jag för Timrå och det är väl därför vi har HS!?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Peter Jansson: jorden är platt och Elvis lever!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Peter Jansson: Jag tog upp en sak om en ishockeymålvakt i ett hockeyforum. Enda åsikten jag hade är att jag tycker Adam är en idiot, det tycker jag även om dig, jag har inte några andra åsikter här inne om saken.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Peter Jansson: Joråsåatte...

Jorden e ju platt åsså
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Peter Jansson: Vill man bli ovänner med nån, prata politik. Tycker du ska skaffa information om Reideborn och hans förehavanden. Bara ett inlägg som inte kräver nått svar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Peter Jansson: Jo, youtubeexperter är de med verklig kunskap. Det har anti-vaxxers, chemtrailare, klimatförnekare och även då sådan där som Glenn Greenwald lärt mig.
MSM har inte alltid rätt, men extremt mycket oftare än ren propaganda-media.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Peter Jansson: Likväl kunde du inte heller hålla dig utan kom med ditt lilla instick. Då fortsätter jag och konstaterar att jag tycker att du verkar ha jävligt osympatiska åsikter
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Peter Jansson: Herregud.. Hockeysnack.com var det va? Du bryter dessutom in med att vi inte ska prata politik för att avsluta med "Jag backar Reideborn". Pajas
Kommentera