1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582321 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2584199

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Hur bra skall vi bli när självförtroendet faller på plats för både Lander, Hållander och Lander och när backarna är tillbaks? Ja och Wedda på det.

Jag må ha varit skeptisk till vår innefektivitet, men vi har trots allt skakat om både FBK och Örebro spelmässigt som är förväntade topplag.
FBK är jag övertygad om att vi hade naggat på nån poäng om vi inte haft alla backskador just den matchen, inte ens Juolevi på plats då.

Fortsätter vi visa upp samma fortsatta "dominans" i spelövertag så kommer vi plocka många poäng framöver.
Framförallt är det viktigt att vi tar oss till topp 6.
För då kan vi bli ruskigt farliga, om vi är hyffsat skonade mot skador på bärande spelare vill säga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag hade önskat att Timrå skrev fler inlägg om skadeläget på sina spelare. I dagsläget känns det mest som en gissningslek när spelare är tillbaka, alternativt att man väntar in ST som skriver några rader om truppen och ser att en spelare är tillbaka på isen.

Jag vill inte jämföra hockeyn med fotbollen men där brukar klubbar skriva några kommentarer om skadade spelare i samband med laguppställningar inför match. Hade varit trevligt. Eller finns informationen men att jag missat den?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik:Noterade att det blev en Lander för mycket på listan över spelare som kan ännu bättre med lite ökat självförtronde. Menade givetvis att få med Dahlén istället.
Men tror ni hängde med. 😎

"Hur bra skall vi bli när självförtroendet faller på plats för både Lander, Hållander och Lander och när backarna är tillbaks? Ja och Wedda på det."
Kommentera