1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581892 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2585957

Sv: Apropå nånting...
Apropå (eller inte alls) Juolevi och hans vara eller icke vara resten av säsongen eller flera år. Hur går ekonomin ihop sig? Allt tyder ju på att spelarbudgeten är nästintill sprängd. Nästa år ska Hanzl förlängas och om han inte förlängs så behöver vi en ny Hanzl.
Alla är rätt eniga att vi behöver både en första center och en toppback för att minst kunna bibehålla postionen rent sportsligt.

Två positioner som som måste vara fruktansvärt svåra att värva (utan sedeltryckare) för Kapanen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SebastianH: Vill inte bidra till någon ryktesspridning eller vara en i mängden som slänger ur sig ett one hit wonder inlägg MEN jag har hört att en givande dialog på Hanzl pågår.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
SebastianH: Efter prestation hittills så vettefan om Kapanen vill investera en större slant där, Erixon och Eronen tillbaka så kommer nog inte Juolevi saknas direkt. Men som sagt, det är min åsikt efter fyra matcher. Han kanske kan växa ut till en gigant och den "stjärnvärvning" han sagts vara, vem vet.

Min teori att han inte spelar PP (vilket jag inte tänkt på iaf) är att man inte vill ruska runt i PP kedjorna för att han ändå ska dra i November, och söker någon slags kontinuitet där.
Kommentera