1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582893 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2591100

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Bernst: Genuint nyfiken fråga: exakt vad skulle bli bättre med en ny tränare och att skeppa bort Dahlén? Vem skulle ta över som skulle göra det bättre?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Rico01: Filander var helgonförklarad med Suomela, Karlqvist, Smejkal. Nu är dom klappkass när Suomela och Smejkal har stuckit, är Filander sämre i år?

Ante var starkt ifrågasatt när vi hamnade i kval mot DIF men det var Freddan som fick lämna. Kvalet klarade han fint men sen kom Dahlén, Lander, EP och Wedin in och plötsligt är vi ett slutspelslag. Är ante bättre 21/22 än vad han var 20/21? Tycker kanske att man ska kunna diskutera tränarstaben i relation till vilken trupp dom har att jobba med.
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Rico01: Det här är ju ett forum för lekmän och spekulationer, jag vet inte vem som kommer ta över efter ante. Men jag tycker det är ett problem att han aldrig verkar kunna leverera en djuplodad analys av en match, det är alltid plattityder som ”vi måste jobba hårdare” eller ”vi hjälper inte varandra tillräckligt mycket där ute”. Tycker också det är oproffsigt att hoppa över intervjuerna i paus när det går dåligt, jag utgår från att klubben får böter varje gång ante duckar pausintervjun. Tycker också att det är besvärande att vi har den mest uppsnackade offensiven i hela ligan men vår effektivitet är i den absoluta botten.

Mycket kan fortfarande hända, det är tidigt på säsongen, men jag kan inte förstå varför ante karlsson skulle vara en helig ko, det är ju bara business. Det är klart han inte ska avgå nu men varför skulle man inte kunna diskutera om han är den bästa långsiktiga lösningen för klubben?
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Vill absolut inte kasta någon under bussen, men är det något som inte stämmer så är det Dahléns defensiva ansvar som brister. Ante pratar om att han har en fri roll i det här laget, vilket det klart syns också.

Rindell har väl en sådan roll också där han får dribbla runt överallt. Tappar puck och har extremt dåliga beslut över isen till och från. Vissa matcher är han en gigant för att nästa match bli helt värdelös.

Det här måste få ett slut i fortsättningen. Dahlén och Rindell är spelarna som både kostar oss matcher och vinner matcher.
De måste få en roll som alla andra i systemet. Dahlén måste backchecka och bli mer fysisk, Rindell måste tänka mer enkelt.

En annan sak jag måste vädra lite är att jag är för hård mot Juel. Jag var arg på honom hela kvällen igår, fan jag tyckte han förstörde min lördag helt. Nu är allt lugnt dock haha.
Juel är inte lika konsekvent som JJ, så enkelt är det bara. Juel har dock en större uppsida. Han kan stänga ner matcher helt och hållet en bra dag för att sedan vara tveksam den andra matchen. Han behöver precis som JJ gjort senaste åren, utveckla sitt konsekventa spel. Jobba upp sin sämsta-nivå så den blir klart bättre.


ALL HEDER till grabbarna för att de lyckas hitta ett sätt att göra mål.
Låst ämne