1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582893 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2591104

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
Vill absolut inte kasta någon under bussen, men är det något som inte stämmer så är det Dahléns defensiva ansvar som brister. Ante pratar om att han har en fri roll i det här laget, vilket det klart syns också.

Rindell har väl en sådan roll också där han får dribbla runt överallt. Tappar puck och har extremt dåliga beslut över isen till och från. Vissa matcher är han en gigant för att nästa match bli helt värdelös.

Det här måste få ett slut i fortsättningen. Dahlén och Rindell är spelarna som både kostar oss matcher och vinner matcher.
De måste få en roll som alla andra i systemet. Dahlén måste backchecka och bli mer fysisk, Rindell måste tänka mer enkelt.

En annan sak jag måste vädra lite är att jag är för hård mot Juel. Jag var arg på honom hela kvällen igår, fan jag tyckte han förstörde min lördag helt. Nu är allt lugnt dock haha.
Juel är inte lika konsekvent som JJ, så enkelt är det bara. Juel har dock en större uppsida. Han kan stänga ner matcher helt och hållet en bra dag för att sedan vara tveksam den andra matchen. Han behöver precis som JJ gjort senaste åren, utveckla sitt konsekventa spel. Jobba upp sin sämsta-nivå så den blir klart bättre.


ALL HEDER till grabbarna för att de lyckas hitta ett sätt att göra mål.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
DenRöda: Ja och det är väl där en del av min kritik kring Jonte ligger i det hela. Om den med störst lön i laget inte måste ta ansvar helt, varför skall spelare med betydligt mindre lönekuvert behöva ta nått ansvar i så fall?

Nu vet man ju inte vad som sägs bakom stängda dörrar men jag hoppas och tror ändå att Jonte nånstans har samma krav på sig som alla andra. Svårt att kräva att laget skall nå den berömda "strukturen" annars.
Låst ämne