1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2593743

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: vad menar Kapanen när han säger ”vi har licenskravet att förhålla oss till också”? Man håller väl inte på att bränna på nästa års budget för att behålla en spelare av juolevis kaliber?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bernst: Som jag tolkar det så menar Kapanen väl just att det måste vara med hjälp av externa sponosrer om vi skall kunna förlänga med Juolevi. Egna börsen är typ slut och man vill just inte lägga pengar man inte har.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Förstår inte varför alla hakat upp sig på just mieho, jag tycker att han skulle vara en utmärkt 4e line spelare, den spelare som jag kan bli mest besviken på är hartmann då det endå är en spelare som ska prestera någorlunda poängmässigt men blandar o ger förmycket och har oftast en väldigt svag höst.

Joulevi diskussionen ger jag mig inte ens in i då jag inte alls blivit imponerad av han vissa matcher och i vissa har han spelat stabilt. Inte alls gjort ett sånt stort avtryck som hans affischnamn och gå som 5a (osäker, men tidigt i draften). Jag trodde han skulle komma in o dominera likt lyttinen förra året. Oj fan gav mig in i den lite. Mb men Trevlig helg på er och skål!
Kommentera