1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2593781

Sv: Apropå nånting...
Förstår inte varför alla hakat upp sig på just mieho, jag tycker att han skulle vara en utmärkt 4e line spelare, den spelare som jag kan bli mest besviken på är hartmann då det endå är en spelare som ska prestera någorlunda poängmässigt men blandar o ger förmycket och har oftast en väldigt svag höst.

Joulevi diskussionen ger jag mig inte ens in i då jag inte alls blivit imponerad av han vissa matcher och i vissa har han spelat stabilt. Inte alls gjort ett sånt stort avtryck som hans affischnamn och gå som 5a (osäker, men tidigt i draften). Jag trodde han skulle komma in o dominera likt lyttinen förra året. Oj fan gav mig in i den lite. Mb men Trevlig helg på er och skål!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knass: Jag tror det kan ha varit mitt fel. Det var jag som helt spontant yttrade mig kring artikeln i ST angående en ev. förlängning av Juolevis korttidskontrakt och Kapanen har förstås ekonomin i tankarna innan han kan gå vidare.

Då tänkte jag väldigt kortsiktigt att Mieho är en spelare vars ekonomiska värde s k u l l e kunna ge en öppning för en sån förlängning. Men jag hade förstås inte den minsta eftertanke i vad vi faktiskt får av Panu Mieho på isen. Hans fysiska spel, även om det enligt mig saknar vissa delar, kanske är en sak som laget behöver?
Kommentera