1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2595177

Sv: Apropå nånting...
empa11: Är inte emot en förändring av backsidan. Den där rejäla backen kanske det är dags för nu (nästa säsong). Som du säger ligger väl Erixon/Svensson/Strömberg närmast till hands att få säga tack och hej trots kontrakt. Men samtidigt är min känsla att Kapanen/Ante verkar gilla dessa backar, i och med deras långa kontrakt. Framförallt Erixon som Kapanen nyss förlängde med. Sen är det heller inte ”bara” att bryta, tyvärr. Både Rindell och Lyytinen blir troligtvis dyrare som du är inne på, och ska man dessutom ha in den där ”1a backen” så kanske man blir tvingade att göra nån rockad likt LaLeggia-Gate. Didde blir nog kvar trots sina skadebekymmer.

Det här kanske är en diskussion att ha framöver, MEN, på tal om tålamod och skador, så är Anton Wedin den spelare vi eventuellt skulle behöva göra oss av med om man vill frigöra pengar och få ut mer av dom. Får jag spekulera ligger hans lön en bra bit över 200k i månaden och än så länge har vi fått ut extremt lite av det kontraktet. Inte hållbart över tid såklart. Är han hel resterande säsong blir han givetvis kvar. Men går han sönder igen måste man nog klippa navelsträngen. En möjlighet att få in en rightare dessutom. Hoppas såklart klubben slipper tänka på det här och att Wedin levererar som det är tänkt att han ska, men känslan är väl sådär om jag ska vara helt ärlig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kattan: Ja alltså jag är egentligen urusel på att snacka kontraktshävande och avsked, speciellt om spelare och människor jag tycker om. Men ska de till förändring är det i min bok någon sådan väg det måste gå i så fall.

Nu kanske vi gör en sjuhelvetes säsong och går svinlångt. Då kommer man nog inte vilja att speciellt stora förändringar görs.

”Sen är det heller inte ”bara” att bryta, tyvärr.”

-Nej det har du helt rätt i, pacta sunt servanda osv. Men en som Erixon är nog en av de ”lättare” att gå skilda vägar med. Han lär ha andra intressenter, är inte jätterotad i stan, har inte gjort bort sig och har några bra år kvar på hög nivå. Det jag menar är att gå skilda vägar inte behöver betyda att Timrå river kontraktet rakt av.
Men jag tycker om Tim och hoppas att han kan ingå i vår trupp kontraktstiden ut. Men det ska ju passa bägge parter som sagt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: Sheriffen ska fan vara kvar, han är ju köng
Kommentera