1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2597991

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
Woody: du ser inte något galet i att så jäkla ofta förtjäna segern men ändå påfallande ofta inte ta den i hamn?

Det finns kanske inte en enskild sak att peka ut men det faktum att man om och om igen misslyckas att stänga matcher ta betalt för chanserna man skapar, ligga med klubba mot puck i försvaret, vinna kamperna framför målen, vinna målvaktskampen osv visar väl ändå på att det är något fel.

Kanske är det Ante kanske är det inställningen hos spelarna. Tja det är något som inte funkar och det gör att man tappar publikintäkter och det verkar inte riktigt som att man bryr sig från klubbens sida. Utan det bara pratas om att små marginaler och otur typ om och om igen…

Jaja…

Snart lördag…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
söder över: När det inte finns någon enskild sak att peka ut så är det kanske ett större problem. Jag gillar Ante, jag står fast vid att det är den bästa tränare vi haft sedan Lill-Kenta. Men konkurrensen därimellan är inte stenhård!

Att man gång efter annan lyckas hitta sätt att förlora matcher som man leder med 2-0 är på någon nivå ett strukturellt problem som ledarna har stort ansvar för. Att stjärnor tillåts att "laja runt" är ett coachproblem.

Jag älskar Anton men han är inte bra just nu. Han drar snarare ner alla andra runt omkring sig. Men han är fortfarande en del av vår 1a/2a uppställning i 5-5 och PP. Han är untouchable. Och han är inte ensam, Dahlen tillåts att inte jobba hem i match efter match och tämligen ofta ge ett oengagerat intryck (nej inte alltid).
Att han är besviken i intervjun efter senaste matchen är bra, det borde alla i laget vara! Men han borde också titta på sina egna insatser och vara mest sur över det då det är det enda han kan påverka.

Jag vill påstå att det är ett flertal spelare som genom individuella prestationer (främst i hemjobbet) gör stor skillnad. Men att det gång efter gång fallerar på lagnivå. Det ser jag ingen annan förklaring till än att det är en ledarskapsfråga.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
söder över: Kastar mig in här utan att ha en susning om hur tongångarna gått sedan förlusten. Även om jag kan ana.... Men detta ska inte ses som en replik till nån pågående diskussion utan jag slänger bara ur mig mina tankar.
Jag är ju i grunden en "Ante-lover" och nåt tränarbyte under säsongen ser jag inte som nödvändigt i nuläget. Däremot tycker jag det känns bra att Kimmo inte låst sig vid honom framåt och efter den här säsongen kan det nog mycket väl vara dags för en ordentlig förändring på ledarsidan
Låst ämne