1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582170 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2598038

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
söder över: När det inte finns någon enskild sak att peka ut så är det kanske ett större problem. Jag gillar Ante, jag står fast vid att det är den bästa tränare vi haft sedan Lill-Kenta. Men konkurrensen därimellan är inte stenhård!

Att man gång efter annan lyckas hitta sätt att förlora matcher som man leder med 2-0 är på någon nivå ett strukturellt problem som ledarna har stort ansvar för. Att stjärnor tillåts att "laja runt" är ett coachproblem.

Jag älskar Anton men han är inte bra just nu. Han drar snarare ner alla andra runt omkring sig. Men han är fortfarande en del av vår 1a/2a uppställning i 5-5 och PP. Han är untouchable. Och han är inte ensam, Dahlen tillåts att inte jobba hem i match efter match och tämligen ofta ge ett oengagerat intryck (nej inte alltid).
Att han är besviken i intervjun efter senaste matchen är bra, det borde alla i laget vara! Men han borde också titta på sina egna insatser och vara mest sur över det då det är det enda han kan påverka.

Jag vill påstå att det är ett flertal spelare som genom individuella prestationer (främst i hemjobbet) gör stor skillnad. Men att det gång efter gång fallerar på lagnivå. Det ser jag ingen annan förklaring till än att det är en ledarskapsfråga.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
Patrick Polly: I mitt senaste inlägg så var det bara kritik, jag vill balansera upp det med spelare som jag i år anser ger sitt bästa i match efter match (jag tar här inte hänsyn till individuell skicklighet utan arbetsinsatsen och inställning) utan inbördes ordning:

Svensson (chefen i försvaret)
Rindell (slarvar i bland ja men försöker alltid)
Didde (personifierar uppoffring för laget)
Forsmark
Hållander (Om man tittar noga på den här killen så sliter han kopiöst)
EP (Blundar aldrig för ett hemjobb)
EA
Boyce
OJ (Har verkligen steppat upp i år enligt mig)
Lundin
Wedin (det lilla han presterat hitills i år iaf)
Låst ämne