1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

573644 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2599315

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-11-18
kulltorp: Läser att folk vill släppa Hanzl, blir lite förtvivlad av tanken utan honom i laget. I princip den enda som är kreativ nog för briljanta pass OCH kan slå "no look"-passningar OCH jobbar bra i försvaret.
Att han tjänar mer än t.ex. Kossila är ju tyvärr en sak vi i "lilla" Timrå alltsom oftast får leva med, då vi inte är högst upp i SHLs näringskedja av lag. Vi kommer ofta behöva bjuda högre på etablerade spelare som andra också har ögonen på.

Men visst, ta in en okänd center för max 200 SEK/månad så får vi se hur bra det blir, alternativt hur många det finns att välja på.
+13
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-11-18
Perreman: antagligen samma människor som ville släppa Rattie och det går att diskutera backsida eller 3e 4e lina spelare hit och dit men just nu är det ju målskyttar vi saknar
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-11-18
Perreman: Hurvida man ska släppa Hanzl låter jag vara upp till Kapanens och Timrås bedömande. .
Till saken hör ju att Timrås största problem enligt mig .ligger på backsidan ,inte på forwardssidan ..tror vi skulle klarar ott rätt hyffsat med en center för 200 000 center också..
Under förutsättning att det scoutas rätt förståss och inte blir nån såndär panikvärving..
Här är något som Timrå måste bli så mycket bättre på..bättre än majoriteten i shl iaf..
Det måste man bli om man har bland de sämsta ekonomierna i hela shl .. snarare än att försöka att gå i budkrig med de stora drakarna och buda på spelare som man egentligen inte har råd med .
Eller som riskerar att tära på andra delar av laget. . tex backsidan .
För er som tror att lilla Timrå nånsin ska bli en klubb met någon top 10 ekonomier i shl kan jag ta ner på jorden omg ..det blir vi aldrig .
+1
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-11-18
Perreman: Vi bör förlänga med Hanzl om han vill stanna kvar. Jämfört med förra säsongen jobbar han mycket hårdare över hela banan. Topp 3 i laget definitivt. Dock kanske han vill trappa ned i Tjeckien nu när familjen fått barn.

Målet som vi gjorde mot Luleå där Pääjärvi passade Hanzl som släppte till Dahlén var hockeygodis. Fortsätter spelarna med det hårda jobbet tror jag vi har något riktigt bra på gång. Backsidan måste förstärkas ja, men nästa säsong är väl TV-avtalet värt några mille mer? Kanske finns utrymme att förstärka till nästa säsong på backsidan. Denna säsong får ses som bonus om i går långt.
+5
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-11-18
Perreman: Jag tycker nog att den här matchen totalt sett var bättre än den mot Luleå. Visst måste forwards bli mer effektiva, nu blir det ofta en tiondels sekund tvek eller så söker de ytterligare en passning. Det är ingen slump att motståndarnväktarna ofta gör fantominsatser mot oss. Jag saknar en Palola-typ, en som inte tänker, utan bara nyper till så fort tillfälle ges. Jag tror och hoppas att Wedin fortfarande besitter de kunskaperna och tror att det lossnar för både honom och de flesta andra snart. Balansen totalt sett, var ju mycket bättre igår, än mot Luleå. Det var lite grann förra årets Timrå som visade upp sig. Det finns ju ingen mening att skjuta 45 skott/ match och ändå förlora den. Så lite mer cyniskt spel, ligga lite lägre med laget och värdera lägena bättre så kommer det förhoppningsvis att rulla på bättre, gärna i Scandinavium på lördag då jag och mina tre barn skall närvara på sektion M. Det blir min dotters första match live och det vore fint med tre poäng i hennes premiär.
+2
Låst ämne