1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

573644 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2599441

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-11-18
Vargher85: Tycker det finns hopp ändå. Kollar man på lönebudget så har vi alltså dyrare trupp än både Skellefteå och Växjö haft och har. Ändå har de vunnit guld.
Javisst är vi en liten klubb, .men de föreningarna har heller ingen kultur av att supportrar vallfärdar till deras arenor nu för tiden och Skellefteå framförallt är ju kända för att inte gå med i dyra budrace etc. De gick ju miste om sin hemmason Anton Lindholm för att de inte ville matcha Leksand där till exempel. Skellefteå är däremot riktigt duktiga på att hitta Allsvenska spelare som klarar att ta steget till SHL.

Timrå har alltså valt att bränna allt krut på sina hemvändare, svårt att säga att det är fel, men det kommer till ett pris i att backsidan är en budgetlösning.

Vi har topp 7 i lönebudget och med det aå bör det finnas lite förväntningar att vi skall kunna bygga smart och framgångsrikt. Vi står med dyra hemvänadre på forwardssidan och är med det väldigt beroende av att de trots allt producerar.

Vad gäller Hanzl så får han jättegärna stanna, men förhoppningsvis så är han beredd att gå ner i lön för att frigöra pengar till att vi skall kunna spetsa till vår backsidan till nästa säsong.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-11-18
Sputnik: Bara det faktum att vi redan nu diskuterar nästa säsong känns ju talande, så jag tänkte att det kanske är läge att slänga in ett citat: "den som ger upp nu förlåter jag aldrig"
+11
Låst ämne