1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2601782

Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
Sputnik: Håller med dig här och jag har fått känslan lite att han coachar efter gamla meriter mer än hur dom presterar i nuläget.

Ex 1
Målvaktssidan, här har vi två fantastiska målvakter som ska kampas med varandra om första spaden sägs det innan säsong, vad sker? jo man känner sig mest bekväm med Johansson då han var bra i slutet av förra säsongen. Resultat av detta ? jo Första spaden är hans och vi kommer snart få leta efter en reservkeeper då det kommer troligtvis bli ytterligare ett "Rautio case"

Ex2 Dahlen, så fort han är inne på isen så förväntar han sig att få pucken då "det är han som ska skapa" fan grabben slår nästan sönder klubban i sin iver att få pucken, för att sen åka två skär tänka att nä men jag kan ta mig igenom två spelare, tappa pucken och glida hemåt. Men här tas hans prestation från allsvenskan upp allt för ofta. Visst han var grym där på alla sätt o vis och jag känner en extrem tacksamhet för allt han gjort för Timrå. Men när man inte ens orkar bry sig om att försvara i egen zon eller kämpa hemåt blir bara pinsamt. Extra pinsamt efter hans utsago att han gått ner i vikt och lagt på sig muskler. Jahopp men vafan använd dom då ? Men att peta ner denna herre i kedje hierakin ? finns inte på världskartan.

Ex3. Tim Erixon, han är mer osäker än en junior, bidrar inte till nåt fysiskt spel och när Svensson kommer tillbaka hoppas, nä förväntar.... nä fan kräver att han är den som ska sitta på läktaren. En dock får han enormt med speltid.

Tycker att det är flertalet spelare som har utgående kontrakt som borde känna sig nervösa inför att få en förlängning. Lundin grym i början men känner inte riktigt igen han sen hans "förkylning" gått tillbaka till gamla vanor att blanda o ge och vilja skapa kreativitet framför det som gynnar hans spel. Fysisk och jobbig.

Andersson ? är det verkligen värt o ha kvar han eller ska vi satsa på (tappade namnet men han som blev utlånad till tingsryd). För att tjäna in en slant ? Menar vi har endå boyce, visst många kanske tycker att han inte ska få förlängt men fan den pojken vet man alltid vad man får av, ger aldrig upp och kämpar verkligen för vad som står på tröjan. Timrå fucking Ik.

ja nu är jag klar, fortfarande förbannad dock
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
Knass: Har landat lite efter gårdagens besvikelse och kommit fram till några saker:

Precis som flera andra varit inne på behöver man tänka om när det kommer till Dahlén. Sätt honom med Lundin och Hartmann, och ge honom en roll där han får ligga och fiska. Dahlén är tillräckligt bra för att vara ett hot på egen hand. Låt sedan Wedin ta platsen i kedjan med Hanzl och Pääjärvi.
Låst ämne