1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582094 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2604976

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-11-28
Utdrag från Kapanens intervju: För ett par veckor sedan lämnade också Olle Juolevi för spel i Finland.
Kimmo Kapanen ser det ändå inte som nödvändigt att värva i dagsläget.
– Nej, inte nu. Per Svensson är på väg tillbaka också. Han närmar sig spel, säger sportchefen.
Så du söker inte en back just nu?
– Nej, inte aktivt. I dag fick vi det här beskedet med Didrik och nu får vi fundera över vad vi faktiskt behöver. Vi måste sova på det här och fundera lite. En nyckelfråga är hur långt bort Svensson är och sedan ska jag prata med tränarna också.
De unga backarna gör det bra i dag. Men hur länge är det hållbart att spela med dem?
– Så länge vi vinner. Det är enkelt.
– Vi sa i början av säsongen att vi måste ge dem chansen. Det har vi gjort och de har spelat bra. Att ge dem chansen går hand i hand med hur vi ska jobba i framtiden. Nu får de möjligheten att visa vad vi kan.

Vet i fan vad jag ska tro om svaren. Svensson är på väg tillbaka men han vet inte hur långt bort så han kanske ska värva men ändå inte och så länge vi vinner får de unga backarna chansen. Snacka om att lämna varenda jävla dörr vid öppen
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-11-28
JanneH: han får säkert dagligen förslag på lediga spelare från olika agenter, så han behöver nog inte vara så aktiv. Det där med Svensson och att han redan ska vara på is låter ju riktigt lovande! Edfeldt gjorde också en utav sina bästa matcher i går. Tack Tim Erixon för det. Visst känns det lite tunt, men oturen med skador måste väl vända nån gång!
Låst ämne