1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582089 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2611322

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Olle: Japp, backsidan måste byggas om till nästa säsong.

Intressant grej jag läste.

Vi tycker ju att vi förutom denna match har stramat åt framflrförallt i försvarspelet mycket mer.

Ante fick frågan i nån intervju i ST om detta mer framgångsrika spel med mer defensiv inriktning är vägen vi vill gå. Vilket Ante svarade-"Absolut inte"
Det innebär att han egentligen vill spela ett mer anfallsinriktat spel. Dock något som vår backsida tyvärr inte bemästrar.

Så vi står ju inför ett vägskäl. Skall Ante bli kvar så kommer vi behöva bygga om backsidan och anpassa den efter en mer modern hockey.

Jag vill inte verka som att jag sitter med nån avgå alla analys bara för denna torsk, men jag reagerade redan när jag läste intervjum häromdan. Då måste Kapanen riva vissa kontrakt och inte förnya med vissa, som till exempel Rindell som tyvärr inte väger upp sitt naiva spel i egen zon med en tillräckligt bra offensiv.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Jag blir hejdlöst besviken över spelet.

Timrå släpper allt och faller in i samma spel som man haft merparten av serien.

Vi är tillbaka i att visa hur jävla bra vi är i offensiven där vi spelar svinfint och avslutar som flickor i ungdomsserien…

Tvinga Modo att vara kreativa och låt Hartmann, Hållander, Pääjärvi, Wedin och Johansson åka skiten ur Modobackar.

Modo ville inte föra matchen på sin hemais och vi tackar och tar emot och Lallar fast i ineffektivitet IGEN!

Skämmigt!

Nu kanske målsättningen är vi ska överleva till nästa säsong och klara en ekonomi.

Men vi har tråkiga backar som inte bidrar med mycket offensivt och då får man fan spela för det med!

Men

En Timrå spelare hakar och bjuder en m0d0 spelare på hakning och highsticking i samma sekvens utan att bli utvisad därefter slutar den där jävla Folkedanz att titta på m0d0..

Det m0d0 kallar sargduell är endast fasthållning! Inte genom att trycka deras egna kropp mot Timråspelarnas kroppar utan rena fasthållningar med armar som på början av 90talet och det händer inte ett skit mer än att energin dräneras i timråspelarna.

Modoiter filmar något jävulskt!
Utav alla spelade matcher i år är detta i särklass det lag som filmar mest.

Jag vill gärna ha m0d0 i SHL för derbyn men lag som spelar såhär…

Nä dom ska ner i HA och växa upp.
Skamligt!

August Berg när m0d0 stänger matchen åker och håller i Miehos klubba i över tio sekunder runt halva m0d0s zon utan att domarna avslutar det fuskandet och sätter honom på botbänken.

Istället får m0d0 göra mål…

Under all jävla kritik hur satans kassa domarna i dag är! 4 satans SYLTRYGGAR!

Huvudsakliga problemet är inte domarna dock.

Det huvudsakliga är att trots att det ALDRIG fakkin ALDRIG funkat att föra matchen och vinna så får dom för sig att det är precis så vi ska göra på borta is i derby ikväll…

Funtade som jävla A-traktorer!

Kom igen!
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Sputnik: Tycker du har helt rätt. Nån av jokrarna som dök in här efter modos vinst sa att Timrå är ett ”mittenlag” och menade det som en förolämpning men att vara ett mittenlag i SHL idag är faktiskt helt ok. Det finns många stora klubbar som logiskt sett ska avsluta serien högre upp än vi. Sen är det vissa som skanderar att lär man bara spelare ”timråhjärta” så tar vi guld. Skitsnack, har Rattie LHC-hjärta? Har Broc Little det? Dom går upp som en ångvält i tabellen. Vår backsida kanske stänger ner Frölunda i omgång 22 men den tar inga SM-guld. Håller med om Rindell och har sagt det hela säsongen. Man tappar hakan av att se honom spela, han följer ingen gameplan och ser inte ut att ha någon idé med något han gör på isen. Tycker han är vår i särklass sämsta back. Spelare som Forsmark har ändå lärt sig en del under resans gång och slipar successivt bort dom värsta missarna som man kunde se i början av säsongen. Avvägningarna på offensiv blå sköter Forsmark galant. Rindell, han bryr sig inte ett skit, han kör sitt egna race.

Såg att det spekulerades om Schweiz för Dahlén här inne. Tänker inte starta igång lynschstämningen här nu men jag måste säga att jag saknar att se glädjen i Dahléns spel. Tycker inte den har funnits där på hela säsongen. Han och Karlqvist ser på något vis ut att sitta i samma båt. Dom stänker dit poäng här och där men dom ser mest förbannade och less ut. Skillnaden är att Karlqvist spelar i ett lag som redan är klar för kval men Dahlén är uppe och slåss i övre delen av tabellen. Det är en gåta för mig.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Sputnik: Sen skulle Eronen kumna göra det hyffsat i landslaget och lyckas dra till sig lite intresse från Schweiz eller dylikt till nästa säsong.. Bästa lösningen ekonomiskt utan att behöva köpa sig ur nått kontrakt.
Låst ämne