1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582106 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2611326

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Sputnik: Tycker du har helt rätt. Nån av jokrarna som dök in här efter modos vinst sa att Timrå är ett ”mittenlag” och menade det som en förolämpning men att vara ett mittenlag i SHL idag är faktiskt helt ok. Det finns många stora klubbar som logiskt sett ska avsluta serien högre upp än vi. Sen är det vissa som skanderar att lär man bara spelare ”timråhjärta” så tar vi guld. Skitsnack, har Rattie LHC-hjärta? Har Broc Little det? Dom går upp som en ångvält i tabellen. Vår backsida kanske stänger ner Frölunda i omgång 22 men den tar inga SM-guld. Håller med om Rindell och har sagt det hela säsongen. Man tappar hakan av att se honom spela, han följer ingen gameplan och ser inte ut att ha någon idé med något han gör på isen. Tycker han är vår i särklass sämsta back. Spelare som Forsmark har ändå lärt sig en del under resans gång och slipar successivt bort dom värsta missarna som man kunde se i början av säsongen. Avvägningarna på offensiv blå sköter Forsmark galant. Rindell, han bryr sig inte ett skit, han kör sitt egna race.

Såg att det spekulerades om Schweiz för Dahlén här inne. Tänker inte starta igång lynschstämningen här nu men jag måste säga att jag saknar att se glädjen i Dahléns spel. Tycker inte den har funnits där på hela säsongen. Han och Karlqvist ser på något vis ut att sitta i samma båt. Dom stänker dit poäng här och där men dom ser mest förbannade och less ut. Skillnaden är att Karlqvist spelar i ett lag som redan är klar för kval men Dahlén är uppe och slåss i övre delen av tabellen. Det är en gåta för mig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Olle: Jag är nog mest fundersam kring Lander ändå.
Han river och sliter, absolut, men nånting måste tära honom. För jag har inte sett blicken en enda gång denna säsong. Hade detta varit förra säsongen så hade han aatt sig i respekt och inte vikt en tum en kväll som denna.

Kan det vara situationen med Ante som sker bakom stängda dörrar?

LHC gör det bra, absolut. Men vi mär förhoppningsvis vara om dem när vi spelat in dom 2 matcherna de spelat mer än oss. Men framförallt så har ju LHC en mer gedigen backsida också, med spelare som Hultström etc.

Det är där vi måste lägga krutet till nästa säsong. Kapanen har visat att han kan göra rockader och det måste han göra på backsidna till nästa säsong för att ta nästa steg.
Låst ämne