1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2613721

Sv: Apropå nånting...
Jahopp, Olli Jokinen på tapeten alltså. Den såg jag inte komma, om det nu skulle visa sig stämma. Känns spontant dyrt - f.d. stjärna i NHL, noll koppling till klubben och utlänning. Det betyder alltså bostad som ska till och allt kringpyssel med det.

Jag är skeptisk till tränarbyte. Visserligen muttrade även jag kring Antes coachande efter vår dåliga trend som avrundades med den sura förlusten senast mot HV, men vad fan, han har lyft klubben avsevärt spelmässigt sen han fick huvudansvaret. Man kan backa tillbaka och tänka på Freddan och Roger Forsberg som vi haft innan och inte fan är de i närheten av vad Ante fått ut, även om det är svårjämfört eftersom det inte är samma lag vi jämför med. Sen kanske de inte är världens stjärncoacher heller, men ändå.

Ska vi byta coach när vi i nuläget är ett topp-6 lag två år i rad? Dessutom i år när vi ser ut att ha ordnat upp spelet en del och vaknat till, men bud på än mer poäng än vi fått med oss? Jag får en klump i magen av tanken på tränarbytet och en dålig känsla inför det hela. Jag hoppas det bara är en mardröm...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Kan likväl att det blir 2 tränare. Ante kvar + Jokinen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Vet inte om Jokinen behöver vara så dyr. Han har jobbat med små medel i Finland och förmodligen ingen häg lön där. Av det lilla man läst med intervjuer och sådär så verkar han ha vettiga åsikter och rätt jordnära som person.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Kan inte för mitt liv få in i skallen att ett ev tränarbyte skulle vara aktuellt på sportsliga grunder. Här bara måste ligga nåt annat bakom som vi utomstående inte har en aning om. Vore fräscht med transparens i frågan nu snart från föreningen eftersom den redan börjar svälla till rätt stora proportioner med braskande rubriker i kvällsblaskorna m.m. För att minimera vidare ryktesspridning
Kommentera