1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581766 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2613722

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Kan inte för mitt liv få in i skallen att ett ev tränarbyte skulle vara aktuellt på sportsliga grunder. Här bara måste ligga nåt annat bakom som vi utomstående inte har en aning om. Vore fräscht med transparens i frågan nu snart från föreningen eftersom den redan börjar svälla till rätt stora proportioner med braskande rubriker i kvällsblaskorna m.m. För att minimera vidare ryktesspridning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Om jag som utomstående får gissa på vad som kommer ske så tror jag att det är osämja i truppen, Ante kommer inte överens med flertalet spelare och en eller två tongivande har sagt till. Kimmo och Ante är inte en 100%-ig match så det väger också in. Kimmo lyfter sina bekymmer med styrelsen som föreslår att snacket ska tas med Ante.

Snacket har tagits och uppmuntrat till förändring, Kimmo har stämt av med missnöjda spelare om det har blivit bättre - det har det inte.

Kimmo går till styrelsen igen, säger låt Ante köra kontraktet ut, billigare och det är inget öppet krig i omklädningsrummet.

Kimmo ser sig för och någon läcker. Kimmo måste berätta för Ante nu, efter det snacket är taget så kommer framtida lösning att presenteras snabbare än vad vi räknat med för att skapa någon form av arbetsro kring alla rykten. Då vet alla sitt framtida öde inför slutet av säsongen.
Det kommer givetvis snackas om svepskäl så som nya utmaningar, nästa steg, inget missnöje finns utan det har kommit till en punkt där Timrå vill testa något nytt och Kimmo har vägt alla alternativ och bedömt att detta kommer att lyfta Timrå bla bla bla.

Ante kommer att ha ett SHL-jobb att slåss för och kommer därmed jobba in i kaklet med att få ett så bra resultat som möjligt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Som jag skrev förut, man hoppas att det är en del i en större plan! Kapanen har ju fått tyst på oss tvivlande supportrar förut!
Kommentera