1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2615075

Sv: Apropå nånting...
2magisk: Ante måste ju vara dålig enligt Kapanen. Gradin skulle väl inte spela låtar för att göra Karlin glad när han fått kicken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag är väldigt kluven till Ante.

Å ena sidan har han bevisligen svårt att ändra en matchbild. Han har svårt att coacha de heta spelarna mest utan går efter lönekuvertet.

Å andra sidan är han en Timrå profil som är gillar klubben, laget presterar bättre än på länge (ja vi har bättre trupp än på länge också), och han är en skön typ som är lätt att gilla.

Så vad säger magkänslan? Ja det beror helt på vad vi får, och det vet vi inte förrän ungefär denna tid nästa år. Då vet vi vad den nya tränaren har att bidra med och hur vi presterar mot de andra lagen.

Än så länge dömer jag inte ut Kapanen men han spelar ett relativt högt spel om han tar in en finne på positionen som kommer ha mycket att bevisa i SHL. .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Costanza: Kapanen spelar inte låtar i Timrå under matchen. Sedan får Gradin bestämma låtarna under Modo matcherna. Märkligt vad sportchefen ska bestämma allt i bibelland.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Costanza: Mitt sista inlägg i Ante-frågan. Om min farsa blev skitdåligt behandlad av klubben vi båda älskar så skulle jag lacka ordentligt. Om Anton är kvar så är jag lugn. Jag önskar att Ante blir kvar i föreningen på något sätt men önskar honom all lycka om han går vidare i sin hockeykarriär! Allt utom MoDo.
Kommentera