1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2617416


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Jag tycker att insändaren är förkastlig. Att man orkar sitta och skriva sånt om föreningen när man inte har ngn som helst insyn i vad som hänt.
I dagens samhälle måste det ju vara i stort sett omöjligt att inte en sån sak ska läcka.
Och nu hände det.

Och jag tycker Timrå IK gjorde det bra som direkt tog tag i det och gick ut med information.

Och jag vill förtydliga, Ingen har fått sparken!!

Jag ska ge er ett exempel.
Säg att Kapanen ringer till tex Challe Berglund och frågar om ev intresse för en tränartjänst. Challe tackar nej men prarar sen med kompisen Nubben, om att Kapanen ringt. Nubben i sin tur kan ju inte hålla käft utan säger det vidare.
Sen är bollen i rullning.

Nä, sluta kasta skit på föreningen innan ni vet fakta!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Jag håller absolut inte med. Vissa verkar tro att Ante fått sparken, han har inte fått förlängt. Ingen i hockeyvärlden ser det som självklart att man får ett nytt kontrakt.

Jag är övertygad om att ingen önskade att det blev som det blev.

Det är tråkigt att folk inte kan hålla tyst men Timrå ska inte lägga en massa fokus på att jaga läckor till media, snacka om att fokusera på fel saker.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Håller med i väldigt mycket, klokt skrivet! Främst i ovärdigheten som detta förmedlades till honom, han är värd otroligt mycket mer. Sedan ska jag inte gå in för mycket på Ante-gate och navelsträngsklippning igen...

Tycker i allmänhet att kommunikationen från klubben är bristfällig. Man hör ingenting och så vips är någon borta och man lämnas utan anledning. Känns inte riktigt som att dom förstår att många av oss lever och andas hockey, och Timrå IK. Vi. Bryr. Oss.

Man hör eller ser >väldigt< sällan något från klubbchefen heller. Jag kommer helt ärligt inte ihåg vad han heter och tänker inte googla, det är något man "brukar lära sig" givet att en person i hans roll just kommunicerar utåt. Jämför med Torines som fick stor spridning för hans stora engagemang och som syntes i väldigt många forum.

Nu kanske klubbchef X gör ett bra jobb ändå, jag har ingen aning, men det finns helt klart mer att hämta, tycker jag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Jag väljer att vara ödmjuk inför det faktum att jag har noll insyn i processen
Kommentera