1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2617993

Sv: Apropå nånting...
Satt och lyssnade på programmet och reagerade på när slutpläderingen kom om dom olika lagen, en av dom gick ganska hårt åt TIK, mellan raderna var det nästan: Fy fan vad ruttet dom hanterat Ante med tanke på vad han gjort, och att inte får fortsätta resan han påbörjat med laget.

Håller med till 100%

tv.aftonbladet.se/video/363356/22-12-se-hockeymorgon-haer
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Hur har de hanterat Ante? Du som verkar ha koll för jag vet inte. Och det stämmer ju verkligen inte att de överlag går hårt åt Timrå. Tycker faktiskt du kan sluta sprida dynga om föreningen nu.

Fattar att du är ordentligt butthurt över att Ante inte får förlängt (han blir inte sparkad) men det är två i den där studion som uttalar sig och den ene är rakt igenom positiv till förändringen. "Jag har faktiskt inga problem med att Ante inte får förlängt". Han lyfter Timrås starka lag och att Ante kanske inte fått ut max av det. B å d a är positiva till att det kom ut redan nu om det ändå ska bli så här
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils:

Ledningen i Timrå har efter samtal med spelarna kommit fram till att om klubben/laget ska fortsätta utvecklas så behövs något nytt nu.
Det är väl inte så konstigt att man inte får förlängt efter fem år i den här branschen?
Ante har gjort det bra men i en professionell förening ska man inte få förlängt bara för allt allt fungerar bra. Man måste ta nästa steg också..
Och vad är det som säger att tex Tomas Monten inte skulle gjort det lika bra med denna trupp?
Kommentera