1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2618718

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Örebro tog oss på fysik idag. Dom gjorde precis det dom aviserade på förhand: forecheckade hårt på våra backar. Maximal utdelning.

Så här kommer precis vartenda lag spela mot oss nu. Ska vi överleva det måste vi spela pucken snabbare och enklare. Blir vansinnig på en sån som Eronen som envisas med att vända bort checkaren varenda jävla gång istället för att lägga ett snabbt pass.

Men allt är inte backarnas fel i försvarsspelet idag. Forwards var usla på att pressa och hålla positionerna. Det var ju vidöppet i slottet gång efter annan. Och hur många naiva rusningar/inspel slutade inte med förlorad närkamp/puck och livsfarlig kontring?

Riktigt brun insats. Och jävligt tröttsamt att se laget så otroligt dåligt preppat efter varje jävla uppehåll. Hur fan tränar man?

Hockey är en riktig jävla skitsport!!!1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Bragd-Birger: Jag drog chansningen att åka ut trots vetskapen att sambon kommer bli sur då det varit mycket nu i jul.
Ej värt det.

Men vi måste ge oss själva, publiken, en känga. Vi sätter ingen press på att domarna ska ge hemmalaget någon fördel, än mindre att de ska vara åtminstone objektiva.

Att vi match efter match får dessa zebror som totalt skiter i solklara utvisningar på bortalag, t.o.m. när bortalaget är 6-7 spelare på is. Även när hemmaspelare åker på knätacklingar där zebra ej höjer armen, som är värre än den Per Svensson fick direkt MP för hemma mot FBK förra säsongen. Eller när svart spelare ligger och simmar efter en närkontakt i ryggen.
Vi visar ju inte alls att vi vill ha lite anständighet?

Istället lämnar vi en sån här match med 2-4 i utvisningsminuter. Jag åkte upp till Dövik mot Modo borta, och de skrek ta mig fan som Lucifer satt med facklan upp i deras anus så fort röd spelare kastade sig på isen.
Så måste vi vara med.

Det är inte vackert, men är så in åt helvete less på att vi gång på gång får uppleva saker som Scandinavium inte sett sedan det byggdes.

Bara en inflikning över något du glömde. Utöver det jag skrivit har du helt rätt. Timrå är inte heller bra just nu.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Bragd-Birger: Japp, jag har sagt mitt om Eronen och hoppas det är ett av kontrakten Kapanen lyckas bryta på backsidan till nästa säsong.

Tyvärr hans första misstag att förlänga med honom.
Jag var tveksam på förhand och hade hoppats vi lyckats förvalta pengarna bättre på den dyraste backen i laget.

Han är för seg på grillorna och har inte riktigt en aggressivitet som väger upp det alla gånger.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
vi har för Klena backar
ser ut som små pojkar
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Bragd-Birger: ja kan nån berätta för våra spelare att en stenhård jävla sarg ut är ok när man är satta under press? Å kan Lander se till att vinna en enda tek mot Bögfinnen (lite osäker på stavningen)
Låst ämne