1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2619616

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: En ganska så väntad reaktion där besvikelsen mot Timrå IK förstås är väldigt stor. En klubb som han faktiskt vigt hela sitt idrottsliv till. Genom barn- och ungdomsled, där en mopedolycka satte stopp för den stora talang han hade som spelare, gick han vidare till att bli ungdoms- och juniortränare. Vidare till rollen som tränare i SSK och ass. coach i FBK, innan han skulle återvända till moderklubben Timrå IK.

Det vore i mina ögon verkligen tragiskt om historien fick det här bittra slutet. Det är sällan ens fel när två träter. Jag vill inte ge mig in på ngn lösning, men konstaterar bara att Timrå IK hade kunnat hantera situation Ante mycket bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: alltså om vi summerar det som kommit ut från klubben så har väl ingen sågat Ante från föreningens sida?

Det har väl växt fram att filosofin är olika mellan chef och tränare…

Det är ingen kravlös verksamhet att förvalta sponsorpengar för en förening så jag tror att i långa loppet så har Kimmo en lämpligare önskan med nästa steg än Ante.

Mer krav lixom och konsekvens för var och en.

Det finns ingen som ska ta ifrån Ante sin insats för Timrå Ik! Han har spelat en viktig roll i föreningens moderna historia. Medan han ett hjärta som slår för lagen i hela föreningen och de gamla profilerna som representerat Timrå i dåtid.

Kimmo kanske inte ser sig en evighet i föreningen och med det material han förvaltar är det väl inte jättemärkligt om han inte accepterar läget…

Lägsta vs högsta nivån är fan skrämmande!

Har Ante fler verktyg att ta till ser jag gärna att han visar det och blir kvar men det känns lite dystert på den fronten.

Han ser ju det vi ser med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Känns mest som folk vill hitta fel just nu. Tror inte det är så illa i gruppen och på tränarsidan faktiskt. Däremot är det illa på backsidan och det förstör ju resultatmässigt. Men tror vi kommer igen och får en hyffsad placering i slutändan. Dock känns det inte som vi tar något kliv detta år, går vi till åttondel eller kvartsfinal får man vara nöjd. Blir intressant att följa lagbygget till våren för nästa säsong.
Kommentera