1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582448 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2620793

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Jag tycker vi passar på Rindell, även där går det att hitta likvärdig ersättare i typ HA. Hans lägstanivå kan vara skärmmande låg ibland.
Finns ju också en risk att han kommer vilja begära mer än vad han harvi lön nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Svårt att se Rindell motivera en högre lön när han inte blivit ett dugg bättre än i fjol. Tycker han slarvar mer också. Finns några spännande namn i HA helt klart. Hade blivit chockad dock om vi är där och gräver, eftersom vi aldrig plockat in något därifrån förut märkligt nog.

Mora har en hel drös med intressanta unga namn. Brandsegg-Nygård (05a) som förväntas gå väldigt högt i draften är ett namn, ett annat är Ludvig Levinsson (01a) som har tagit stora kliv. Verkar kunna gå som både center och ytter. Dessa är forwards dock.

Roope Lavainen är back dock, 25 år, 91 kg, rightare och finne som ser ut att landa in på över 30 pinnar när säsongen är slut.

Simon Åkerström i Tingsryd skulle kunna vara ett annat fynd. Vet att Kapanen gillar att leta i Finland, men det finns alltid fynd i HA. Varje säsong. Hoppas vi kan gå bägge vägar, istället för enbart österut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik:Det är väl dock beroende på Rindells löneanspråk. Följer han poängsnittet så ser han ju ut att landa kring 28-30 poäng. Inte helt fy skam ändå. Men det är väl spelet i egen zon som många gånger lämnar en del att önska.
Kommentera