1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2626037

Sv: Apropå nånting...
Dubbeld: Vi kommer inte att få något gratis det är ett som är säkert. Rögle har säkert bättre självförtroende nu efter den enkla vinsten mot Modo. Det gäller att vi spelar så mycket som möjligt i deras zon och sätter chanserna. Tycker att deras målvakt har varit lite svag så det är bra att skjuta mycket så blir det nog en hel del returer som vi kan göra mål på. Det är en av Johansson styrkor. Han släpper sällan farliga returer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Om nyckeln blir att vinna målvaktsmatchen så har vi alltså på plus sidan att JJ är en bättre målvakt (speciellt med nuvarande form) men på minus sidan så är ju alla målvakter Timrå möter världsmålvakter (eftersom vi bara skjuter lösa skott mitt i magen). Nog för att Luleå brukar vara stabila i defensiven men att BARA göra 3 mål på Rautio gör en ju lite orolig 😉

Skämt åsido så vill jag minnas att sist vi vann mot dem (var första mötet tror jag), så bjöd båda lagen på rätt klara chanser och båda lagen brände rätt friskt. Det mötet var jämt men vi var det bättre laget och vann rättvist. Har Rögle kommit upp några % i självförtroende/form sedan dess? Har vi gått ner oss sedan dess? Oavsett vilket tror jag det blir en jämn tillställning och sammanfattningen av detta långa svammel är nog att målvakterna avgör!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: I matchen mot Linköping, där Juels räddning med höger benskydd på skottet från Rattie verkligen går rakt ut och friställer Ellie, som att det vore en medveten assist, sånt måste ju bara kunna slipas bort. För sådär enkelt ska det inte vara att göra mål.
Kommentera