1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2626854

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
Patrick Polly: Men det här med omklädningsrummet och ante är ju intressant. Exakt VAD är det ante har gjort som gör att halva laget vill lämna om han blir kvar? Samtidigt som halva hockeysnack och fansen avgudar honom?

Toppar han med fel spelare? Är han för dålig taktiskt? Svag ledare? Lever något kvar sedan kvalsäsongen med Freddan?

Vad är det med ante som gör att spelarna mer eller mindre är beredd att begå myteri?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
Olle: Jag tror knappast att Ante gjort något för att "tappa omklädningsrummet". Jag tror fortfarande att han är en fantastisk tränare och gör allt han kan för att få till ett bra grundspel. Det som jag tror saknas är den där lilla edgen att i mitt i brinnande match analysera och identifiera brister i eget spel samt identifiera motståndares hot och råda bot på. Som utomstående känns det som att tränarteamet bara såg på igår när vi blev totalt överkörda istället för att aktivt försöka hitta lösningar där och då.

Checkar motståndarna hårt? Väntar de passivt på mittlinjen? Det måste ju finnas något man kan göra åt motståndarnas spel och nyttja det till vår egen fördel! Det är väl därför man har Time out? Inte bara för att vila upp sig och vara redo för mer stryk efter 30 sekunder, utan gör nödvändiga förändringar sett till var bristerna finns där och då!

Jag tycker det känns som att det är där vi brister. Vi har ofta tjatat om att vi ska spela vårat spel. Timråhockey. Men det måste ju få vara vad det är; en grund. Sedan ska väl scouting och rent hockeykunnande kunna lösa resten?

Detta är ju självklart något som de redan jobbar hårt med, och tränarnas hockeykunnande är garanterat många dimensioner över alla vi som sitter och tycker si och så om vårat älskade lag. Men något fel är det ju när vi ser tillbaka på sättet vi gett bort de senaste hemmamatcherna.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2024-01-08
Olle: Ja det skulle jag också vilja veta. Jag har tyvärr ingen insikt där utan kan bara spekulera i vad som skaver.

Men att det inte rör sig om "sandkorn" kan man nog utesluta. Att Kapanen så tidigt på säsongen också bestämt sig för att byta coach och gå ut med det styrker det jag hört.

Kanske att vissa spelare inte är ens nöjda med det utan vill ha bort Ante redan under säsongen?
Låst ämne