1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2628777

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Rip Kirby: Nej vi kan inte kräva SM-guld från den här truppen men det är en ganska stor skillnad mellan den målsättning man satte upp före säsongen och där vi står idag. Det är något för klubben att fundera på, varför man skjuter så långt från målsättningen. Nu är vi inte nere på kval än men vi har en fullständigt bedrövlig trend och tyvärr har vi underliggande siffror som bara bekräftar den här trenden. Kass effektivitet, kasst PP osv.

Att det skulle vara hela ante-gate som är orsaken till vårt förfall köper jag inte. Det här är sånt som händer hela tiden i sporten, det här ska man kunna hantera och ändå spela bra hockey.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Olle: Eftersom det sett ut som en härdsmälta i delar av spelet hela säsongen (med några få undantag här o där) så håller jag med om att Ante-gate inte kan vara den enda orsaken. Det är att göra det för enkelt för sig. Kan vara en bidragande faktor till dagens situation men jag har aldrig eg sett en match med en tydlig spelidé vad jag kan komma på. I början gick det kanske ganska bra eftersom mnotståndarna inte visste hur vi skulle spela (och inte vi heller), men nu när dom scoutat sönder oss gäller två saker: sätt press på Timrås backar och täta till i mittzon så kommer Timrå knappt in i anfallszon.
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Man kan förlåta spelarna lite pga att det stuvats om i kedjorna något massivt senaste tiden. Men DHL har ju lirar ihop tidigare och även nu några matcher i följd. Någon som tycker det ser bra ut?
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Olle: Grunden i det som blev Ante-gate är väl just det vi ser på isen? Det är dålig sammanhållning inom laget, vi har ingen spelidé och vi får ut alldeles för lite av truppen vi ställer ut.

Med ett rakare och tydligare ledarskap hade man aldrig köpt in sig på att så många kliver ut på isen match efter match och åker runt och har lite semester. Säg en annan arbetsplats där en chef accepterar ett sådant beteende?
Låst ämne