1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581555 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2630641

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Tallnäs: man kan ju ställa sig en smula undrande till träningsupplägg också. Nu är det som sagt andra säsongen i rad som vi ser helt orkeslösa ut och agerar slagpåse under samma period. Slump?

Men håller med om "coachningen". Spelar ingen roll hur 4e-kedjan spelar, dom får exakt lika mycket speltid ändå varje match. Oerhört märkligt.

Funderar på hur Jonte mår fysiskt egentligen. Han är i min bok - tillsammans med JJ - säsongens största besvikelse så här långt. Tränade enligt egen utsago bort 10 kg Biteline-hull, men blev i o m det klenare och långsammare samt fick ett Emil Berglund-skott. Oerhört märkligt #2.

I övrigt är det här en jävla skitsäsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Bragd-Birger: Vi ser absolut orkeslösa ut men samtidigt om man kollar till samma period förra året så avslutade vi starkt medans många andra lag såg trötta ut. I slutspelet var det ju stora stunder vi som hade mer energi än Örebro och hämtade ofta in i slutet av matcherna. Skillnaden i år är väl att vi har en betydligt tunnare trupp och borde kanske inte ha belastat lika hårt på träningarna, men förhoppningen är ju att vi gör en likadan resa som i fjol och avslutar serien starkt. Resultat och statistik ser ju i princip identiska ut jämfört med förra året
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
Bragd-Birger: Funderar på hur Jonte mår fysiskt egentligen. Han är i min bok - tillsammans med JJ - säsongens största besvikelse så här långt. Tränade enligt egen utsago bort 10 kg Biteline-hull, men blev i o m det klenare och långsammare samt fick ett Emil Berglund-skott. Oerhört märkligt #2.

Ja Dahlen var bättre och hade ett bättre skott förra året. Hans viktnedgång verkar inte ha gjort honom gott förutom kanske hälsomässigt.

Jag vidhåller att vi inte kommer att få många poäng ytterligare förrän Lyytinen är tillbaka i spel. Han betyder mer än vad de flesta verkar tro. Vi kanske kan få nån strötrea här och där för att vi har en bra dag och sätter vissa skott samt har ett bra målvaktsspel, men många poäng lär det inte bli med detta spel. Jag vet ju som sagt vad som ligger bakom också och vidhåller att Ante måste bort för att det ska finnas en chans iaf att ändra på detta. Men Kapanen verkar inte hitta något bra alternativ och hoppas att det ska lösa sig. Det kan sluta med kval även fast många inte tror på det nu. Om vi går nästan på noll så räcker det med HV att vinna 4-5 matcher så är vi där. Känns inte bra.
Låst ämne