1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2630954

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
tjobba: Fast så enkelt är det inte... jag har jobbat 22 år på samma företag och nu har vi fått in en jävla idiot till konsult som projektledare och om nån skulle komma och föreslå "lös det för företagetsskull" så skulle han inte få mkt gehör, innan de tar bort idiot konsulten. Identifiera det största problemet och se till att få bort det. Om det är Ante som är största problemet så måste han entledigas, om det är några spelare som sprider dålig stämning så be dem söka sig vidare men steg ett är att identifiera det största problemet. Innan man gjort det kommer det inte komma några bra lösningar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
JanneH: Ryktena säger att det skurit sig el grande mellan Ante och ledande spelare och att det här i sin tur skapar grupperingar i laget. Vilka kan man ju bara gissa sig till, do the math liksom. Oavsett skuldfråga här så, om det nu är så jävla illa som det framställs, så ser jag ingen annan utväg än att skilja Ante från laget.

Vem ska ersätta? Ja jag kan föreställa mig att det kan lösas internt i värsta fall om det nu är sopslut på stålars. Att vad som helst är bättre än ett lag där stora delar gör nåt som liknar myteri mot ledaren. Sen kan man ju tycka vad man vill om det, jävla snorungar t.ex. Men här och nu behöver nåt ske.

Eller så är jag helt ute och sneseglar, laget har haft ett snack och allt är frid och fröjd. Poängleverans med start på torsdag. Ja fan vet och slutklämmen får bli att inte ett skit mer än att stå bredvid och se vad som händer kan jag göra. Och det känns rätt skönt faktiskt.

Nu har jag lite killgissningar att fila på, hörs
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
JanneH: Du har dock inte ett antal tusen på läktaren som du sviker genom att sura ihop och sluta prestera. Dom som ser till att du tjänar fina pengar dessutom.
Låst ämne